FC Barcelona - Guangzhou Evergrande: L’hora del repte asiàtic

FC Barcelona - Guangzhou Evergrande: L’hora del repte asiàtic

11.30 hores, Cuatro i 8TV: El FC Barcelona inicia el Mundial de Clubs al Japó enfrontant-se al Guangzhou Evergrande, campió de l’Àsia

El FC Barcelona afronta aquest dijous (11.30 hores, hora catalana, Cuatro i 8TV) el seu particular repte asiàtic. Inicia el seu concurs al Mundial de Clubs del Japó enfrontant-se al millor equip de la Xina i de tota l’Àsia, el Guangzhou Evergrande de Scolari, Paulinho i Robinho. El premi en cas de victòria és enorme: una final contra el campió de Sud-amèrica, River Plate.

Després de tres dies al Japó, els homes de Luis Enrique miraran d’assolir un bitllet per a la cita de diumenge. Ho faran sense Messi, baixa d'última hora per un còlic nefrític, sense el lesionat Douglas i amb un altre jugador entre algodons: Neymar Jr, qui dimecres a la tarda va exercitar-se al marge sobre la gespa per primera vegada des que va caure lesionat abans del duel contra el Bayer Leverkusen. “No correrem riscos amb ell”, assegurava el tècnic en la roda de premsa prèvia.

No es pot parlar de brasilers sense fer-ho del Guangzhou, qui ja va eliminar el Club Amèrica mexicà a la ronda de quarts. Al conjunt xinès militen un total de sis brasilers, dos d’ells cares conegudes a nivell mundial. Són Paulinho i Robinho, així com el seu tècnic, Scolari, tots ells amenaces per a un Barça que vol repetir els èxits viscuts el 2011 a Yokohama i el 2009 a Abu Dabi. Arriba l’hora de la veritat. L’hora del repte asiàtic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut