Setmana Santa amb títols per al bàsquet formatiu

Setmana Santa amb títols per al bàsquet formatiu

El Cadet A guanya el torneig Ciutat de Girona, el Cadet B el torneig de Farners i l’Infantil A el torneig FIBA de Castelldefels L’Infantil B, per la seva banda, fa un bon paper en el torneig de Lloret acabant en tercera posició

El bàsquet formatiu del Barça Lassa de bàsquet ha aconseguit durant les vacances de la Setmana Santa. I és que dels quatre tornejos disputats durant els últims dies el bàsquet base n’ha guanyat tres. Victòries des prestigi del Cadet A, el Cadet B i l’Infantil A, mentre que l’Infantil B es va haver de conformar amb un bon tercer lloc.

Cadet A

Els homes de Marc Calderón van imposar-se en el Torneig Ciutat de Girona després d’uns dies en què van mostrar-se molt sòlids. Van superar amb solvència equips com el San Ignacio de Pamplona, el  CBA Canarias, el Sant Lluís de Menorca o el Manyanet Molins a les semifinals. En la gran final els blaugranes van superar per 106-70 el Pineda de Mar i es van adjudicar de forma molt merescuda el Torneig.

Cadet B

L’equip de Xavi Pardina va guanyar el Torneig de Farners, que celebrava la seva tercera edició. Després de superar el conjunt local i el Cornellà en les dues primeres jornades, els blaugranes van superar el CAI Saragossa per 63-53 en els quarts de final i després, a les semifinals, es van trobar l’Estudiantes, al qual van vèncer per 42-54. A la gran final els blaugranes van superar un Reial Madrid molt exigent per 86-80.

Infantil A

L’Infantil A de Ruben Muñoz va disputar el també prestigiós torneig FIBA de Castelldefels. El camí per arribar a la final tampoc va ser fàcil i va superar el CB Palo en la primera jornada i el Heildelberg canari a les semifinals per un ajustat 66-63. A la gran final, contra el Joventut de Badalona, es va viure un clàssic que va acabar amb triomf blaugrana per 89-87.

Infantil B

Finalment, l’Infantil B de Carlos Flores va disputar el Torneig Globasket de Lloret, en què va acabar en tercera posició després de superar el CEB Marc Gasol per 77-73. Els blaugranes, a les semifinals, no van poder superar el Masculí Maresme, mentre que en els partits anteriors van guanyar el Sama, el Partizan e Belgrad i el  KK Mladost i van caure contra el CEB Marc Gasol a la fase prèvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut