Sergi Samper sobre la Copa Catalunya: “És la copa de la nostra terra i la volem guanyar”

Sergi Samper sobre la Copa Catalunya: “És la copa de la nostra terra i la volem guanyar”

El capità del Barça B, en una entrevista concedida a la web de la FCF, parla de la final de la Copa Catalunya i de les opcions de guanyar un títol

Què suposa per a vosaltres jugar la final de la 27a Copa Catalunya?

És una molt bona oportunitat per guanyar un títol. Tenim la possibilitat d’obtenir un triomf i així donar-nos una alegria a nosaltres mateixos i a tots els que ens envolten.

L’última vegada que la vau guanyar va ser fa dos anys. És una motivació extra tornar a jugar una final contra un equip de la mateixa categoria?

Sincerament, ens és igual el rival, no ens hi fixem gaire, ja que nosaltres hem de sortir a guanyar sigui quin sigui l’equip que tenim al davant. Precisament, vaig tenir l’oportunitat de jugar la final fa dos anys i el dimecres la volem tornar a guanyar.

L’any passat vau caure eliminats pel CE Europa, que després va esdevenir el campió. Què en vau treure d’aquella eliminatòria?

En el partit en el que ens van eliminar jo estava amb la Selecció, però recordo que l’Europa estava molt fort i molt motivats perquè jugaven a casa. Van ser superiors i ho van demostrar guanyant la copa. Això, però, no volem que ens torni a passar i anirem a per totes.

Sou l’equip que més Copa Catalunya ha guanyat, en total 8. Quin valor li doneu?

És la grandesa que té aquest club. Sempre s’aspira al màxim i així ho hem de continuar fent. A més, és la copa de la nostra terra i la volem guanyar. Sabem que ens anirà bé jugar la final, pel Barça és un títol important i aquell dia deixarem de banda la lliga per centrar-nos en la Copa Catalunya.

Us enfronteu a un rival que no l’ha guanyat mai. Què us pot suposar? Com esperes que sigui la final?

Segur que sortiran molt motivats per aquest fet, perquè voldran guanyar-la per primera vegada i, a més, al seu camp, i això serà molt important per a ells. Serà un partit molt igualat, tal com indica la classificació de Segona Divisió B. Tot i els últims resultats, nosaltres estem en una bona dinàmica. La final segur que estarà molt equilibrada. Tenen jugadors de molta qualitat. Tot i que se’ls hi ha marxat algun futbolista important, tenen jugadors molt ràpids a dalt. I sé que els hi agrada jugar la pilota.

Guanyar la novena Copa Catalunya pot ser un bon al·licient per encarar el tram final de la temporada? Després d’un inici de lliga mogut, sembla que cos tècnic i jugadors heu trobat l’equilibri necessari per redreçar el rumb de l’equip.

Per suposat. Tot el que sigui una victòria, per a nosaltres és positiu, perquè ens dóna confiança de cara a la lliga. Hi ha hagut diversos canvis de jugadors, els quals ens han aportat molt. I també és una qüestió de dinàmiques, ni abans érem tan dolents ni ara som tant bons. En aquesta segona volta ens estan sortint bé les coses. Sí que és cert que en alguns partits comencem perdent, però els acabem guanyant, cosa que abans era del revés.

Aquest partit us pot despistar del vostre objectiu, que és intentar entrar en el play-off? Hi ha possibilitat d’arribar-hi?

Crec que som capaços d’encarar-ho d’una manera diferent, perquè és una final on hem de donar el màxim els 90 minuts. És l’única oportunitat que tenim de guanyar un títol. El dia següent ja ens centrarem en els play-off. Sí que podem arribar, ara se’ns ha complicat una mica, però jo confio en l’equip. Podem guanyar pràcticament tots els partits que ens queden, i si ho fem tindrem opcions segur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut