Gerard López sobre la Copa Catalunya: “Seria especial brindar-li la Copa a Johan Cruyff”

Gerard López sobre la Copa Catalunya: “Seria especial brindar-li la Copa a Johan Cruyff”

L’entrenador del Barça B ha parlat de la final de la Copa Catalunya d’aquest dimecres (21.15 hores / Esport 3) contra el Sabadell a la Nova Creu Alta

El Barça B té davant seu un dels reptes més engrescadors d’aquesta temporada, i no és altre que poder guanyar un títol. Aquest dimecres (21.15 hores / Esport 3) es jugarà la final de la Copa Catalunya contra el Sabadell al seu camp. Jugadors i tècnics blaugrana volen dedicar-li la victòria a Johan Cruyff.

Un títol sempre és un títol

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès a Barça TV com a prèvia del partit on ha dit que: “Tenim el xip de voler aconseguir un títol. No sempre es pot, nosaltres no juguem cap altra competició exceptuant aquesta i en canvi hem aconseguit eliminar al Figueres i al Girona, sobretot aquest últim per ser de superior categoria, que té mèrit. Ho hem tingut aparcat uns quants mesos però els nanos ja fa dies que estan a pensant en la final, i volen guanyar-la”. El tècnic de Granollers recorda el partit de la primera volta a Sabadell i parla del rival: “A la Lliga vam empatar però vam fer un bon partit. És un equip difícil, s’han reforçat bé, han patit algunes baixes com Àlex Cortell i Pol Roigé però han pujat alguns del filial que ho estan fent molt bé. És un equip que intenta jugar, que es defensa bé, que va bons replegaments i estan organitzats... d’aquests equips que la categoria se’ns ha complicat a la primera volta després de venir de Segona Divisió però venen de guanyar al Villarreal i empatar contra el Lleida”.

En memòria al gran Johan Cruyff

La primera oportunitat de dedicar-li un títol al 14 holandès la tindrà el Barça B amb la Copa Catalunya: “Al camp del Llosetense la victòria ja va anar dedicada a un dels nostres mentors com és el Johan, i el fet d’haver estat seleccionador català, i després haver-ho estat jo i ser aquesta competició, guanyar-la seria un moment especial per brindar-li. Els nanos faran tot el possible per guanyar-la perquè ens fa molta il·lusió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut