Entrades València – Barça de Copa del Rei

Entrades València – Barça de Copa del Rei

Procés de sol·licitud d’entrades, aquest dimecres 3 de febrer

El proper 10 de febrer el FC Barcelona jugarà la tornada de les semifinals de Copa del Rei davant el València a Mestalla.

Procés de sol·licitud d’entrades

Les Penyes que vulguin sol·licitar entrades per aquest partit ho podran fer mitjançant el formulari web que estarà disponible durant aquest dimecres, dia 3 de febrer, a les 10 h i fins a les 19 h. El preu de cada entrada està per determinar.

D’acord amb la reduïda quantitat d’entrades que ha assignat el València per aquest partit, i de conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s’han aplicat hi haurà un total de 57 entrades destinades al moviment de penyes.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la Penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció d’enviament o de recollida a taquilles. Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada Federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

 

[[BOTOVERMELL::Entrades València - FC Barcelona++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formvalencia2016penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut