Trobada Barcelonista a Londres

Trobada Barcelonista a Londres

La Penya de Londres organitza un seguit d’esdeveniments previs al partit entre l’Arsenal i el FC Barcelona

La Penya Blaugrana London of Great Britain és ben coneguda per la seva experiència com a amfitriona del barcelonisme quan els equips viatgen a Londres. En aquest cas, amb motiu del partit entre l’Arsenal i el FC Barcelona, la Penya ofereix un sopar a la delegació del Club, els socis i els penyistes el dia 22 de febrer a la nit. El lloc escollit és la seu de la Penya londinenca, situada al Bar & Co.

Una jornada de caliu barcelonista

El mateix dia del partit la Penya organitza una barbacoa a partir de les 12h a la seu de la Penya, el Bar & Co. Situat a la llera del riu Tàmesi, a Victoria Embankment, s’hi pot arribar en metro a través de la District Line, baixant a Temple Station. Per només 7 lliures (uns 10 euros), podreu gaudir d’un brunch que constarà d’una barbacoa i beguda en un ambient barcelonista.

El Covent Garden serà blaugrana

Per a tots aquells que vulguin arrodonir la jornada i escalfar motors abans del partit, la Penya organitza també una trobada barcelonista a l’emblemàtic Covent Garden, concretament a la zona del Royal Opera House. Entre les 14.30h i les 17h tots els culers estan citats per viure el barcelonisme a un dels pubs de la zona, on es podrà gaudir de descomptes durant tot el dia. S’hi pot arribar mitjançant la línia Picadilly Line a la parada Covent Garden.

A les 17h tots els barcelonistes que puguin assistir al partit es desplaçaran a l’Emirates Stadium amb metro per donar suport als de Luis Enrique per seguir fent història i obrir camí cap els quarts de final de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut