Londres, territori blaugrana

Londres, territori blaugrana

A la capital britànica es van viure dues grans jornades barcelonistes que van culminar amb la victòria del Barça davant l’Arsenal

Davant d’un dels escenaris més atractius per viure el futbol i d’un rival d’entitat com l’Arsenal l’afició barcelonista va respondre, com sempre, amb una mobilització exemplar. Amb 3000 entrades disponibles incloses les 500 per al moviment penyístic, els aficionats van poder gaudir d’un gran partit de futbol entre un equip històric, l’Arsenal i el vigent campió de la Champions, el FC Barcelona. Un total de 230 Penyes barcelonistes arribades des de tots els racons d’Europa van estar presents a l’Emirates Stadium, el que va suposar un rècord d’assistència de penyes a un partit de Lliga de Campions.

Amb motiu d'aquesta gran mobilització, la Penya Blaugrana London of Great Britain va ser un cop més una excel·lent amfitriona en organitzar un sopar el dilluns 21 de febrer amb vuitanta persones a la seu de la Penya, el Bar&Co, situada a la llera del riu Tàmesi. A la cita hi van acudir el directiu en cap de la Comissió Social, Josep Maria Barnils, el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil, el president de la Penya, Eduard Manas i el president de la Federació de Penyes del Barcelonès Est, Jordi González.

El dimarts, durant les hores prèvies al partit, la Penya londinenca va organitzar una gran trobada barcelonista a l’emblemàtic Covent Garden. Més de 150 persones es van reunir a un pub de la zona per escalfar motors de cara al partit de Lliga de Campions que enfrontaria a l’Arsenal i el FC Barcelona.

A les 17 hores, tots els aficionats amb entrada per assistir a l’estadi es van desplaçar per viure en directe la victòria del Barça davant l’Arsenal (0-2) amb els dos gols de Leo Messi, encarrilant el camí cap als quarts de final de la Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut