Dissabte de golejada i actes

Dissabte de golejada i actes

El Camp Nou va viure una jornada penyística amb sis actes que van precedir la golejada del primer equip davant del Getafe

Les instal·lacions del Club van ser testimonis d’una nova jornada històrica plena d’actes penyístics amb dues presentacions de cartell i quatre inauguracions d’escut a la façana del Camp Nou.

Una vuitantena de penyistes es van desplaçar des de les Illes Balears per presentar el cartell de la XIII Trobada de Penyes Barcelonistes de Ses Illes Balears que se celebrarà el 8 d’abril a la població de Peguera. Els honors els van fer el directiu de la Comissió de Penyes, Xavier Ilincheta, el president de la Federació de Balears, Antoni Vallespir i el president de la Peña Barcelonista de Peguera, Sebastian Palmer. El mateix directiu va presentar el cartell de la X Trobada de Penyes de Lleida Sud i la Franja, que tindrà lloc el 8 de maig a Torrefarrera, davant d’una trentena de penyistes lleidatans.

Quatre escuts per tancar la prèvia

A la porta 46 del Camp Nou, un grup de penyistes de la Penya Barcelonista Pep Ventura van inaugurar el seu escut al Camp Nou amb la presència del directiu de la Comissió de Penyes, Manel costa, del president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Est, Jordi González i del president de la Penya, Sergi Mas.

L’emblema de la Peña Barcelonista Quesada va quedar immortalitzat a la porta 93 de l’Estadi de la mà del mateix directiu i de una seixantena de penyistes desplaçats fins a Barcelona. Un grup de penyistes de la Peña Barcelonista Castillo de Olite va viure un moment històric al descobrir el seu escut conjuntament amb directiu Manel Costa a la porta 92 del Camp Nou. Finalment, uns vint-i-cinc penyistes de la Penya Barcelonista de Gante va visitar la ciutat comtal per inaugurar el seu emblema a la porta 96. Els honors els van fer mateix directiu i el president de la penya, Dieter Wattenberge.

Tots els penyistes desplaçats fins l’Estadi van poder gaudir d’una nova gran victòria dels de Luis Enrique en vèncer al Getafe per 6-0 amb gols de Messi, Neymar, Arda Turan i Munir.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut