Entrades Barça - Atlètic de Madrid de Champions

Entrades Barça - Atlètic de Madrid de Champions

Procés per sol·licitar entrades pels partits de Quarts de Final de Lliga de Campions davant l’Atlètic de Madrid

El proper 5 d’abril el FC Barcelona jugarà l’anada de Quarts de Final de la Lliga de Campions davant l’Atlètic de Madrid al Camp Nou i el partit de tornada es disputarà el dia 13 d’abril al Vicente Calderón.

Sol·licituds pel partit de tornada al Calderón

Les penyes que vulguin sol·licitar entrades per aquest partit ho podran fer mitjançant el formulari web que estarà disponible a partir del proper dilluns, dia 21 de març, a les 10 h i fins al dimarts dia 22 a les 19 h. El preu de cada entrada és de 85 €.

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s’han aplicat hi haurà un total de 450 entrades destinades al moviment de penyes.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció d’enviament o de recollida a taquilles.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Sol·licituds pel partit d’anada al Camp Nou

Pel partit a l’Estadi, les peticions s’hauran de fer via correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat. La data límit és el 28 de març i caldrà facilitar les dades de la Penya i de contacte, així com també les dades d’una targeta bancària per efectuar el cobrament.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

 

[[BOTOVERMELL::Entrades At. Madrid - Barça++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formquarts2016penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut