La Confederació rendeix homenatge a Cruyff

La Confederació rendeix homenatge a Cruyff

El moviment penyístic visita el Memorial Cruyff com a mostra de dol i respecte per un dels mites més grans de la història del barcelonisme

El passat 29 de març, el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil, va acudir al Memorial Cruyff del Camp Nou i va ser rebut pel vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus i pel directiu Pau Vilanova.

El moviment va voler retre un homenatge a la llegenda del futbol, Johan Cruyff com a exjugador i exentrenador del FC Barcelona. Les Penyes foren representades per diferents presidents de Federacions i de les mateixes Penyes que s'havien desplaçat a les instal·lacions del Club per acomiadar el mite holandès.

El moviment penyístic va realitzar una ofrena floral a l’espai situat a la tribuna principal de l’Estadi, pel qual hi van passar més de 60.000 de persones durant els últims dies, entre les que destaquen personalitats del món de l’esport i de les institucions catalanes.

 Declaracions d’Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona:

“Hem de perpetuar el llegat que ens ha deixat en Johan als barcelonistes i als amants del futbol”

“El moviment de Penyes va créixer gràcies a futbolistes i persones com en Johan Cruyff”

“El factor encara més important que els títols va ser la seva forma de veure i viure el futbol. Aquest fet ha permès a les generacions posteriors aconseguir grans fites en la història del futbol modern”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut