Leo Messi i Luis Enrique, premiats per l’IFFHS

Leo Messi i Luis Enrique, premiats per l’IFFHS

L’argentí ha estat reconegut com el millor creador de joc del 2015 per davant d’Iniesta, mentre que l’asturià ha estat guardonat com el millor entrenador de club de l’any

El FC Barcelona ha tornat a ser premiat per l’IFFHS (Federació Internacional d’Història i Estadística del Futbol) per l’any 2015, amb guardons per a Leo Messi i per a Luis Enrique. D’aquesta manera, l’organisme internacional d’estadística ha reconegut els èxits aconseguits pel Barça, que ha tancat un 2015 històric amb cinc títols –Lliga, Copa del Rei, Lliga de Campions, Supercopa d’Europa i Mundial de Clubs.

Premi amb color blaugrana

Leo Messi ha estat reconegut per l’organisme internacional com el millor creador de joc de l’any 2015, per davant del seu company i capità del Barça, Andrés Iniesta. Els votants, de més de 50 països d’arreu del món, han escollit el ‘10’ blaugrana per 168 punts, mentre que el manxec n’ha sumat 91. Per darrere seu, a molta distància en tercera posició, es troba Andrea Pirlo, amb 54 punts.

Leo Messi ja va quedar en segona posició d’aquest guardó la temporada passada. Un guardó, a més, que històricament ha tingut color blaugrana. Des del 2008 fins el 2011 el guanyador va ser Xavi Hernández, i en les dues edicions següents el guardonat va ser Andrés Iniesta. Al mig de tots els premis blaugrana, l’alemany Toni Kroos es va endur el premi l’any 2014.

Luis Enrique, el millor tècnic

L’entrenador del Barça també ha estat reconegut després de guanyar el triplet en la seva primera temporada al capdavant de l’equip blaugrana. Luis Enrique ha estat escollit com el millor tècnic de club de l’any per l’IFFHS gràcies als 165 punts dels votants d’aquest guardó. Per darrere seu han estat reconeguts Pep Guardiola (Bayern de Munic) amb 86 punts i Massimiliano Allegri, rival a la final de la Lliga de Campions a Berlín amb la Juventus, amb 43 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut