Les votacions de la FIFA Pilota d’Or 2015, al detall

Les votacions de la FIFA Pilota d’Or 2015, al detall

Leo Messi ha aconseguit el 41,33% dels vots per imposar-se a Cristiano Ronaldo (27,33%) i al seu company Neymar Jr (7,86%)

El blaugrana Leo Messi ha rebut aquest dilluns la seva cinquena FIFA Pilota d’Or a Zuric. L’argentí ha rebut el guardó després d’imposar-se als altres dos nominats, el seu company Neymar Jr i el jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo. El ‘10’ del Barça ha rebut el 41,33% dels vots, i el podi l’han completat C. Ronaldo (27,76%) i Neymar Jr (7,86%).

En la classificació final dels 23 nominats, quatre jugadors del Barça formen part del Top 10. A banda de Messi i Neymar Jr, Luis Suárez ocupa la 5a posició (3,38% dels vots) i Andrés Iniesta és el 9è (1,24%). A banda d’ells, Mascherano és el catorzè (0,79%) i Rakitic el 23è (0,05%).

Els jugadors del Barça que han votat han estat Leo Messi, Neymar Jr i Arda Turan, com a capitans de les seleccions de l’Argentina, Brasil i Turquia, respectivament. Els vots del ‘10’ blaugrana han estat per a Neymar Jr, Luis Suárez i Andrés Iniesta; els del brasiler per a Messi, Suárez i Rakitic, i els del turc per a Messi, Neymar i Suárez.

A més dels capitans de seleccions del Barça, també han votat altres exjugadors i extècnics blaugranes. Gerardo ‘Tata’ Martino, actual seleccionador argentí, ha votat Messi, Agüero i Mascherano; el suec Zlatan Ibrahimovic ha optat pel trident del Barça –Messi, Suárez, Neymar Jr-, i l’holandès Patrick Kluivert ha votat Neymar Jr, Suárez i Lewandowski. Jorge Sampaoli, nominat a Millor Entrenador de l’Any –que ha guanyat Luis Enrique-, també ha votat Messi, seguit de l’exblaugrana Alexis Sánchez i el també xilè Arturo Vidal. Per últim, els vots del tècnic de la selecció espanyola, Vicente del Bosque, han estat per a Messi, C. Ronaldo i Iniesta.

Descobreix qui ha votat qui en la FIFA Pilota d’Or 2015.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut