Recurs al TAD per la sanció a Luis Suárez

Recurs al TAD per la sanció a Luis Suárez

Després que el Comitè d’Apel·lació de la RFEF hagi desestimat el recurs, el Club acudirà al Tribunal Administratiu de l’Esport

El FC Barcelona recorrerà davant el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) la sanció de dos partits imposada a Luis Suárez arran dels incidents que es van produir als túnels de vestidors un cop acabat el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei que dimecres passat va enfrontar al Camp Nou el FC Barcelona i el RCD Espanyol. El Club recorrerà al TAD després que aquest dimarts el Comitè d’Apel·lació de la RFEF hagi desestimat el recurs presentat pel FC Barcelona.

En el recurs del Club es reitera que el jugador, tal com ell va explicar, no va pronunciar les paraules ofensives que se li atribueixen a l’acta del partit. Els dos partits de sanció afectarien els dos següents partits de Copa del Rei. El primer, aquest dimecres al RCDE Stadium contra l’Espanyol, i en cas de superar l’eliminatòria, l’uruguaià es perdria el partit d’anada dels quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut