Quart acte de lliurament d'insígnies d'or

Quart acte de lliurament d'insígnies d'or

El president Josep Maria Bartomeu ha distingit 96 socis dels 1.820 que aquesta temporada compleixen 50 anys d’antiguitat al Club

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous el quart lliurament de la insígnia d’or als socis amb 50 anys de fidelitat al club blaugrana, en un acte que ha tingut lloc a l’Auditori 1899, presidit pel president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, que ha estat acompanyat del directiu Pau Vilanova. Avui han estat 96 els socis que han rebut la distinció d’un total de 1.820 que compleixen els 50 anys d’antiguitat aquesta temporada.

L’acte, que ha estat conduït per Manel Vich, la veu de l’Estadi, ha tornat a ser un esdeveniment ple d’emoció durant el qual els socis, molts d’ells acompanyats per familiars, han rebut un merescut reconeixement als 50 anys de vida barcelonista.

A causa del fet que la xifra de 1.820 socis és molt superior al que és habitual, i tenint en compte la importància d’aquest acte per al soci i la Junta Directiva, el Club fa el lliurament de les insígnies en diferents jornades al llarg de la temporada.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Declaracions del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu:

“El Club gaudeix actualment d’una gran fortalesa esportiva, econòmica, social i patrimonial. Però revisant la història, ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, el Club vivia immers en una gran crisi econòmica i va viure una temporada en blanc”.

“Celebrem els vostres 50 anys de soci, i us vull felicitar i donar les gràcies perquè en aquell moment de crisi, vosaltres vau ser valents i vau ajudar un Club que, de mica en mica i amb l’esforç de tots, s’ha situat avui al capdavant dels clubs més importants del món”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut