El Barça Lassa vol els tres punts abans de l’aturada

El Barça Lassa vol els tres punts abans de l’aturada

Els jugadors del Barça Lassa juguen el seu últim partit abans de l’aturada de seleccions

El FC Barcelona Lassa jugarà dimarts 19 de gener a partir de les 21 h (Esport3, Barça TV i per streaming a www.fcbarcelona.cat ), el partit de la jornada 20 de la LNFS davant del Peníscola RehabMedic.

Els barcelonistes volen tancar aquesta fase de la temporada abans de l’Europeu de Sèrbia amb una nova victòria per sumar la tercera consecutiva. Davant tindran els castellonencs del Peníscola RehabMedic, que fora de la seva pista s’han mostrat molt perillosos. De fet, de les sis victòries que acumulen a la Lliga, cinc les han aconseguides fora a banda de sumar un altre empat. 16 dels 22 punts els han aconseguit lluny dels seus aficionats i els blaugranes hauran d’estar molt atents per evitar qualsevol ensurt.

Un equip perillós

El Barça Lassa és el segon millor atac de la competició amb 98 gols marcats en els 19 partits, mentre que els castellonencs són la cinquena pitjor defensa de la LNFS amb 78 gols encaixats. Juan Carlos, el pivot del Peníscola, ha marcat 17 gols i es troba entre els millors golejadors de la Lliga i serà un dels homes que caldrà tenir en compte per al partit. Carlinhos, el tanca brasiler que jugava fins fa unes setmanes a Jaén, s’ha incorporat a la seva disciplina i s’ha mostrat com un jugador sòlid als esquemes de l’entrenador Carlos Sánchez.

Dos enfrontaments aquest any

Els dos equips ja s’han vist les cares dues vegades aquesta temporada. Al partit de Lliga jugat a terres castellonenques, els barcelonistes van vèncer per 3-7 en un matx molt còmode per als de Marc Carmona. A més, també es van veure als quarts de final de la Copa del Rei al Palau Blaugrana. En aquella ocasió, els culers van guanyar per 6-2 i van aconseguir passar a les semifinals de la competició en un partit que van dominar des de bon principi.

Marc Carmona no podrà comptar amb tres jugadors lesionats del primer equip com són Sergio Lozano, Ferrao i Jesús Aicardo però ha convocat a tres joves del Barça B per completar la convocatòria. La gran novetat és Xavi Cols, que tot i entrenar-se des de fa uns dies amb el primer equip, mai havia estat convocat per jugar amb els grans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut