Acord amb la Fiorentina per a la cessió de Cristian Tello

Acord amb la Fiorentina per a la cessió de Cristian Tello

El Barça i el club italià han acordat una cessió fins al 30 de juny del 2016, un cop rescindit l’acord vigent amb el Porto

El FC Barcelona i l’ACF Fiorentina han arribat a un acord per a la cessió del jugador Cristian Tello fins al 30 de juny del 2016, una vegada rescindit l’acord de cessió vigent fins al final d’aquesta temporada amb el FC Porto.

Amb aquest nou acord, l’ACF Fiorentina subroga les condicions de l’acord de cessió entre el FC Barcelona i el FC Porto.

De Portugal a Itàlia

Tello va marxar cedit al Porto per jugar sota les ordres de l’exporter blaugrana Julen Lopetegui. Durant la temporada 2014/15 l’extrem de Sabadell va ser un dels homes més importants a l’atac del conjunt portuguès. Va disputar un total de 33 partits -25 de Lliga, set de Champions i un de Copa- i va marcar vuit gols en total.

Aquesta temporada l’inici irregular de l’equip es va reflectir en el rendiment de Tello i va costar el càrrec a Lopetegui. Durant la primera part del curs el sabadellenc ha disputat 19 partits -11 de Lliga, cinc de Champions i tres de Copa- i ha marcat dos gols, i ara provarà sort a la Lliga italiana amb la samarreta de la Fiorentina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut