Màlaga CF – FC Barcelona: Un altre examen en una plaça exigent

Màlaga CF – FC Barcelona: Un altre examen en una plaça exigent

Els blaugranes visiten La Rosaleda per seguir en la lluita pel liderat amb les baixes de Piqué i Neymar Jr però amb les novetats de Messi i Suárez

El FC Barcelona aparca momentàniament la Copa del Rei i se centra en la Lliga amb la visita a Màlaga. El conjunt de Luis Enrique disputa aquest dissabte un duel exigent a La Rosaleda amb l’únic objectiu de sumar tres punts entremig de l’eliminatòria copera de quarts de final. A Màlaga, els culers afronten un partit exigent, conscients que la temporada passada van ser incapaços de veure porteria contra els andalusos.

En roda de premsa, Luis Enrique va advertir de la necessitat de prendre’s el partit “molt seriosament”, i va afirmar, sense pensar-s’ho dues vegades, que és “un partit vital”. El tècnic blaugrana va presentar algunes novetats a la llista de convocats que va facilitar just després de l’últim entrenament i abans de viatjar a la ciutat andalusa. Per una banda, l’asturià perd Gerard Piqué, per acumulació de targetes, i Neymar Jr, amb molèsties als isquiotibials. El brasiler se suma a les baixes per lesió de Rafinha i Jordi Alba.

En canvi, Luis Enrique recupera Suárez, Messi i Mathieu respecte de l’últim partit de Copa. El davanter uruguaià ja ha superat la sanció copera, mentre que l’argentí i el francès tornen a la llista després de superar les respectives molèsties. A més, Bravo torna a ser convocat en el lloc de Masip. Douglas és l’altre jugador descartat per decisió tècnica.

El Màlaga del català Javi Gracia, per la seva banda, arriba al partit en un bon moment. Tot i l’última derrota al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla, els blanc-i-blaus ja han demostrat aquesta temporada ser capaços de plantar cara els equips potents de la Lliga. A La Rosaleda, el Màlaga està mostrant un bon rendiment, ja que hi ha sumat set dels últims nou punts possibles. En aquest mercat d’hivern ha perdut una peça important com Amrabat, però ha signat un altre atacant de qualitat com ‘Chory’ Castro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut