Els blaugranes a semifinals de l’Europeu

Els blaugranes a semifinals de l’Europeu

Sis jugadors estaran a les semifinals de l’Europeu, però hi ha una llarga tradició de presència blaugrana a l’accés a la final

Croàcia i Espanya juguen una de les semifinals de l’Europeu a Polònia, en un duel que veurà cinc blaugranes, Tomás, Gurbindo, Viran, Entrerríos i Pérez de Vargas, davant el seu company Kolpjar. Una gran presència blaugrana, però no que és la millor participació en la història d’aquesta fase de l’Europeu.

Dinamarca 2014, el rècord

A l’Europeu que es va disputar fa dos anys a terres daneses vuit jugadors del Barça d’handbol van jugar les semifinals. Tomás, Sarmiento, Entrerríos, Morros, Karabatic, Gurbindo, Sorhaindo i Noddesbo van disputar-les.

Les millors participacions de jugadors blaugrana a les semifinals de l’Europeu segueixen amb el set jugadors de Croàcia 2000: Barrufet, Txepkin, Lozano, Guijosa, Masip, Urdangarin i Ortega.

Els sis jugadors de Polònia 2016 igualen els sis de Sèrbia 2012: Tomás, Sarmiento, Entrerríos, Morros, Ugalde i Juanín.

Saric, a la final, i Jallouz, a les semis

Danjel Saric juga avui a les 17 h de Barcelona la final del Campionat d’Àsia davant Bahrein. En cas de proclamar-se campió seria el primer jugador del Barça d’handbol que obtindria aquest títol.

Per la seva banda, Wael Jallouz jugarà la semifinal del Campionat d’Àfrica amb Tunísia davant Algèria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut