Comunicat sobre la presentació del recurs a la sanció de la UEFA per l'exhibició d'estelades

Comunicat sobre la presentació del recurs a la sanció de la UEFA per l'exhibició d'estelades

El FC Barcelona confirma que va presentar dins de termini el recurs a la sanció de la UEFA per l'exhibició d'estelades al partit de la fase regular de Champions davant el Bayer Leverkusen

Davant les informacions que asseguren que el FC Barcelona ha fet tard a l’hora de presentar el recurs davant del Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAS) contra la sanció de 40.000 euros que li va imposar la UEFA a causa dels càntics i símbols independentistes mostrats al partit de Champions League jugat al Camp Nou davant el Bayer Leverkusen el 29 de setembre passat, el Club vol precisar que:

1.- En cap cas el recurs ha estat registrat fora de termini. La discrepància amb el TAS s’origina perquè l’organisme considera que els documents originals presentats pel FC Barcelona van arribar físicament amb retard al Tribunal d’Arbitratge de l’Esport. El Club considera que seria injust i desproporcionat que un formalisme, aliè a la voluntat del Club blaugrana, pugui vulnerar el seu dret de defensa davant del Tribunal.

2.- Que el formalisme no pot ser un element distorsionador en el procés ho demostra que el TAS va comunicar, via fax, al FC Barcelona, l’admissió oficial a tràmit del recurs en data 12 de gener del 2016. S’adjunta el document en aquest comunicat. Basant-se en aquest fet, el FC Barcelona instarà el TAS perquè revoqui la seva decisió.

3.- Continuen pendents de resolució per part de la UEFA els expedients oberts pel mateix motiu corresponents als partits disputats al Camp Nou contra el Bate Boríssov i l’AC Roma. El FC Barcelona i la UEFA continuen treballant conjuntament perquè aquest organisme accepti que l’exhibició d’estelades i càntics al Camp Nou, motius de l’expedient, són fruit de l’expressió popular d’un sentiment i no d’una acció política.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut