Barça Lassa B 3 – FSD Puertollano 3. Empat a l’últim segon

Els blaugranes es deixen empatar al tram final i són tercers a la classificació de la Segona Divisió de la LNFS

Gran partit el que es va disputar a la pista de la Ciutat Esportiva entre el FC Barcelona Lassa B i el FSD Puertollano. Els d’Andreu Plaza, tot i intentar guanyar el matx, només van poder empatar a tres, després d’encaixar un gol als últims segons.

Els visitants van tenir les primeres ocasions per fer gol, però les bones intervencions de Miquel Feixas van evitar que el FC Barcelona n’encaixés cap. Tampoc van poder obrir el marcador, una mica més tard, Juan Emilio i Ferran Plana, perquè el porter rival ho va impedir. Però, quan quedaven només dos minuts per arribar al descans, Esteban va fer un gol que va permetre als blaugranes marxar al vestidor amb avantatge.

Empat rival in extremis

Malgrat tot, només començar la segona part Mario va empatar. Encara no s’havien refet de l’empat quan els de Puertollano van marcar el segon, amb el qual van deixar el marcador momentani en 1-2. Els de Plaza van començar a dominar el partit i en dos minuts van tornar a avançar-se, gràcies a Xavi Cols i Juan Emilio. Els visitants van decidir arriscar i van treure el porter jugador per empatar. Quan tot semblava que acabaria amb la victòria blaugrana, Dani Colorado va fer l’empat, tot just abans de la finalització del duel.