El Llevant, un rival reforçat

El Llevant, un rival reforçat

El conjunt valencià s’enfrontarà al Barça amb canvis substancials a la seva plantilla després d’incorporar fins a cinc futbolistes en aquest mercat d’hivern

El FC Barcelona visitarà el Ciutat de València aquest diumenge (12 hores) amb l’objectiu principal de mantenir el lideratge de la Primera Divisió, allargar la ratxa de partits consecutius sense perdre i igualar el rècord del Barça de Pep Guardiola del curs 2010/11 –28 partits. Els blaugranes s’enfrontaran al Llevant, un rival que en aquest mercat d’hivern s’ha reforçat considerablement.

En primer lloc, a la jornada 9 del campionat de Lliga van protagonitzar un canvi a la banqueta i Rubi va fer-se càrrec de l’equip substituint Lucas Alcaraz, a causa de la situació de l’equip: cuer a la classificació. Tot i el canvi, el conjunt granota encara és l’últim classificat amb 17 punts, a quatre de la salvació, però els resultats han anat millorant. Mostra d’això és que els dos últims enfrontaments jugats a casa els han guanyat (2-1 davant el Rayo i 3-2 davant la UD Las Palmas).

Les cinc incorporacions

Pel que fa als reforços, el Llevant ha incorporat fins a cinc futbolistes, alguns amb trajectòries més que conegudes a la Primera Divisió. És el cas, per exemple, de Joan Verdú. L’exblaugrana, que militava a les files de la Fiorentina, ha estat fitxat aquest mes de gener per reforçar la medul·lar granota. Verdú va jugar a Primera Divisió amb el Deportivo de la Corunya, l’Espanyol i el Betis. Precisament, també de la Fiorentina ha arribat cedit Giusseppe Rossi. El davanter que havia jugat a les files del Vila-real ha estat recuperat pel club groguet i aquest l’ha cedit al Llevant. Rossi no ha estat l’únic davanter, ja que també s’ha incorporat a la disciplina granota el davanter Mauricio Cuero procedent del Banfield argentí.

El quart reforç de l’equip ha estat Lucas Orbán, aquest en qualitat de cedit procedent del València. I la cinquena i última incorporació ha estat Carl Medjani, un defensa central que militava a les files del Trazonspor de Turquia. Així doncs, l’equip al qual s’enfrontarà al Barça aquest diumenge tindrà diversos canvis respecte del que va jugar a la primera volta al Camp Nou, on els blaugranes van superar-lo per 4 gols 1. El Llevant vol sumar la seva tercera victòria consecutiva a casa per primera vegada aquesta temporada davant dels homes de Luis Enrique, que volen sumar el seu desè triomf seguit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut