Llevant – FC Barcelona: Màxima exigència al camp del cuer

Llevant – FC Barcelona: Màxima exigència al camp del cuer

(12.00 hores, C+Liga) Els homes de Luis Enrique tenen l’oportunitat de continuar sent líders en solitari, però, per aconseguir-ho, hauran de superar un rival amb urgències i reforçat al mercat d’hivern

Consolidar-se en el lideratge de la Lliga també passa per guanyar al camp del cuer. Després de superar la setmana passada un equip punter com l’Atlètic de Madrid al Camp Nou, el Barça afronta aquest diumenge (12.00 hores, C+Liga) un compromís igual o més important contra el Llevant.

En joc hi ha tres punts que permetrien mantenir la condició de líder en solitari –els de Simeone s’han imposat a l’Eibar aquest dissabte i també sumen 51 punts– i, a part, el Barça de Luis Enrique igualaria la millor ratxa de partits sense perdre: els 28 duels de l’equip de Pep Guardiola 2010/11.

Per a la visita al Ciutat de València Luis Enrique ha convocat 18 homes i a la roda de premsa ha comunicat que no hi haurà rotacions. S'han quedat a Barcelona Masip, Douglas, Sandro, Vermaelen i Adriano i el lesionat Rafinha. L'equip ha viatjat aquest mateix dissabte al vespre fins a València per concentrar-se abans d’un duel que, segons paraules del mateix tècnic asturià, serà “difícil, contra un rival necessitat de punts i que s’ha reforçat molt”.

Un Llevant renovat i fort a casa

L’estat de gràcia de cara a porteria –amb Luis Suárez, Messi i Neymar Jr d’allò més inspirats– i l’entrega defensiva mostrada en els últims compromisos seran clau per aconseguir tres punts més a domicili. Precisament, el Llevant ha guanyat els dos últims partits a casa i l’equip de Rubi, amb passat blaugrana al cos tècnic del Barça 2013/14, té l’obligació de sumar per il·lusionar la seva afició amb la permanència.

Deyverson i Morales són els noms amb més perill en atac –7 i 5 gols, respectivament– d’una plantilla valenciana que s’ha vist reforçada aquest hivern amb cinc peces cridades a ser importants: Mauricio Cuero (Banfield), Lucas Orbán (València), Carl Medjani (Tranzonspor) Giusseppe Rossi i Joan Verdú (Fiorentina). Totes aquestes cinc incorporacions han entrat en la convocatoria de Rubi, que no pot comptar amb els lesionats Rubén, Juanfran, Víctor Casadesús, Pedro López i Jose Mari.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut