Informació de servei per als seguidors que viatgin a Londres

Informació de servei per als seguidors que viatgin a Londres

Consells i recomanacions per als socis i penyistes que acompanyin el primer equip en el partit de Lliga de Campions contra l’Arsenal a l'Emirates Stadium de Londres

[[BOTOVERMELL::MAPES I ACCESSOS++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/213/543/original/Arsenal_CAT.v1454676931.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Normes d’entrada a l'Emirates Stadium

Els següents articles no es poden entrar a l’Emirates Stadium:

Ganivets, focs artificials, pots de fum, botzines d’aire, bengales, articles perillosos,
dispositius làser, ampolles o recipients de vidre,llaunes, pals, pals selfie i qualsevol article que podria ser utilitzat com una arma o posi en compromís la seguretat. Serà denegada l’entrada a l’estadi a qualsevol persona que estigui en possessió d'algun d’aquests articles.

L’Emirates Stadium és un estadi per a no fumadors.

L'estadi té un sistema de codificació de colors per significar les diferents àrees.
Els espectadors visitants es situen al quadrant Verd, al sud-est de l’estadi.

La policia talla tota la circulació de vehicles al voltant de l’estadi una hora abans de començar el partit i fins a 30 minuts després de la seva finalització.

Ubicació:

Aeroport de la Ciutat - 11 milles, 30-40 minuts de temps
Aeroport de Heathrow - 21 milles, 50 minuts de desplaçament
Aeroport de Luton - 32 milles, 45-60 minuts de desplaçament
Aeroport Stansted - 36 milles, 60 minuts de desplaçament
Aeroport de Gatwick - 50 milles, 80 minuts de desplaçament

L’Emirates Stadium és a minuts del centre de Londres i de l’estació St Pancras International, amb excel·lents enllaços de transport que faciliten la seva accessibilitat.

Arribar a l’Emirates Stadium és senzill. Amb el transport públic integral de Londres s’arriba en pocs minuts al camp i una clara senyalització ajuda els aficionats a trobar les estacions o les parades d’autobús.

Metro i tren

- Arsenal (Piccadilly Line) és l'estació de metro més propera, al voltant de tres minuts a peu del camp.

- Finsbury Park (Victòria, Piccadilly Lines i National Rail); Highbury & Islington (Victòria Line, National Rail i London Overground) es troben a uns 10 minuts a peu - aquestes han de ser una mica menys concorreguda.

Kings Cross és l'estació principal de connexió entre la xarxa nacional de ferrocarril  i moltes línies de metro. Des d'aquí es pot viatjar al camp a través de la línia Piccadilly (a Arsenal) o la línia Victòria (a Highbury & Islington). Alternativament, un tren de superfície arriba a l'estació de Finsbury Park.

Abans i després del partit, l’estació de trens d’Holloway Road només és de sortida, i abans del partit, els trens que van en direcció Est no pararan.
L’estació de metro d’Holloway Road estarà tancada fins a DUES HORES després del final del partit,  fet pel qual és poc probable que l’estació d’Holloway Road torni a obrir després dels partits que es juguen entre setmana.

Temps del transport:
Des de les estacions següents:
Kings Cross St Pancras: 6 minuts
Covent Garden: 12 minuts
Victòria: 18 minuts
Waterloo: 21 minuts
Font: Transport for London

Estació Arsenal
L’accés està situada a Gillespie Road.

Estació Finsbury Park
Els accessos estaran a:
Seven Sisters Road/Isledon Road i St. Thomas’s Road/Rock Street.

Estació Highbury & Islington
La cua d’accés estarà al costat sud d’Holloway Road.
Es recomana als espectadors a seguir la ruta per Holloway Road, ja que no hi ha accés a la de cua de l’estació des d’Highbury Fields.

Hornsey Road, des de Benwell Road a Holloway Road estarà tancat als vianants per ser únicament un accés d’emergència.

Unió de Drayton Park i Holloway Road
En aquest punt, la policia controlarà els aficionats perquè creuin l’Holloway Road el més ràpid possible.

Autobús

L’autobús és una opció ràpida i adequada que es troba a tots els voltants de l’estadi.

Les principals parades es troben a Holloway Road, Nag’s Head, Seven Sisters Road, Blackstock Road i Highbury Corner.

Els serveis són d’alta freqüència i diferents rutes directes cobreixen el nord i el centre de Londres. Les parades es troben a uns 5 o 10 minuts a peu de l'estadi.

Més informació sobre els autobusos està disponible a www.tfl.gov.uk o consultar els mapes d'autobús urbà.

Autocars

Per a garantir que les operacions de l’Emirates Stadium funcionen de la manera més òptima per als espectadors, residents i comerços locals, l’Arsenal ha establert un procés de reserva per als autocars dels aficionats.

Cal seguir les següents tres passes per estacionar el vehicle a l’Emirates Stadium.

Primer pas:
El Club o l’empresa d’Autocars cal que es registri amb l’Arsenal Football Club si pretén viatjar a l’Emirates Stadium en autocar. Per fer-ho, cal omplir el formulari Coach Booking Form, que se pot sol·licitar al departament de viatges del Club  (Gillian Bragg), almenys set dies abans del partit. El formulari és molt senzill, i demana informació sobre el viatge i l’autocar (hora de sortida, número de passatgers, persona de contacto, etc.).

Segon pas:
Quan rebi el formulari, l’Arsenal Football Club enviarà un permís d’identitat (identification permit), juntament amb les instruccions per arribar a l’Emirates Stadium.

Tercer pas:
Els autocars han de portar el permís d’identitat al parabrises del vehicle, i han d’arribar a l’estadi entre 4 i 2 hores abans de l’inici del partit.

Dues hores abans del començament del partit, la Policia Metropolitana tancarà tots els accessos a l’aparcament d’autocars de Queensland Road. Els autocars que arribin tard no podran accedir a la zona i per tant no podran utilitzar l’aparcament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut