València CF - FC Barcelona: Certificar el pas a la final de Copa

València CF - FC Barcelona: Certificar el pas a la final de Copa

(21.00 hores, Canal+ Partidazo) Els blaugrana tenen un gran avantatge del partit d’anada (7-0), però visitaran Mestalla amb la intenció d’aconseguir la victòria

La tercera final de Copa de forma consecutiva, la sisena en les darreres vuit temporades, es troba a només 90 minuts. El FC Barcelona afronta la tornada de les semifinals de la competició del KO amb un ampli avantatge i sabedors que l’eliminatòria està pràcticament sentenciada, després del 7-0 al Camp Nou. Els blaugrana, però, tenen clar que l’objectiu segueix sent la victòria. Aquest és el missatge que ha transmès Luis Enrique als seus jugadors i el que intentaran dur a terme els futbolistes, a partir de les 21.00 hores (Canal+ Partidazo, Abono Fútbol 1), sobre la gespa de Mestalla. “Ens oblidarem del resultat de l’anada i, per tant, l’objectiu és el de sempre: espero sortir a guanyar i ser competitius”, ha comentat l'entrenador asturià en la prèvia del partit.

Perquè a l’horitzó, i a banda de la classificació per a la final, la victòria significaria tornar a guanyar a l’estadi del València 18 anys després de l’últim triomf blaugrana a la Copa. L’última vegada va ser durant el gener de 1998 (1-3), en els vuitens de final de la competició, amb un equip amb Luis Enrique a les seves files. D’ençà, tres visites a Mestalla, amb un balanç de dues derrotes i un empat. A més, i tot i que el tècnic blaugrana ha assegurat que “els números estan bé si ens apropen als títols”, sortir victoriós en aquest partit faria que se superés el rècord de 28 duels consecutius sense perdre i, amb 29, aconseguir una marca històrica.

Per aconseguir-ho, Luis Enrique ha treballat en aquest inici de setmana amb cinc futbolistes del filial. Així, Samper, Kaptoum, Gumbau, Cámara i Dani Romera han entrat a la convocatòria pel partit a Mestalla. També ho ha fet Carles Aleñá, del Juvenil A, que completa una llista formada per dotze jugadors del primer equip. Són Ter Stegen, Masip, Douglas, Rakitic, Bartra, Munir, Sandro, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

La situació del València

Els de Gary Neville no es troben en una situació molt còmode, després de dotze jornades de Lliga sense guanyar i el 7-0 de l’anada. Malgrat tot, assegura que “sempre veig els partits com a una bona oportunitat per treure coses positives”. “Cal corregir certs aspectes i centrar-nos en l’esforç, en la lluita i en el joc. Tinc fe i sóc positiu. Tenim ganes de capgirar aquesta situació”, ha comentat abans de rebre el Barça.

Malgrat tot, Neville considera que el partit important per als valencians és el de diumenge contra l’Espanyol i, per això, ha convocat fins a set jugadors del filial, el València Mestalla. Són Diego Caballo, Ibrahim Diallo, Sergio Ayala, Wilfried Zahibo, Carlos Carbonell ‘Tropi’, Iban Salvador i Fran Villalba, que s’uneixen a Jaume, Ryan, Santos, Abdennour, Vezo, Gayà, Danilo, André Gomez, Bakkali, Piatti, Santi Mina i Negredo, del primer equip.

Una llista de 19 jugadors en què no hi apareixen Joao Cancelo, Antonio Barragán, Dani Parejo, Dennis Cheryshev, Sofiane Feghouli i Rodrigo Moreno, per decisió tècnica, així com Diego Alves, Paco Alcácer i Enzo Pérez, que acaben de sortir de les seves respectives lesions. Javi Fuego i Siqueira són les úniques absències per lesió. Mustafi, expulsat al Camp Nou, tampoc podrà jugar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut