La convocatòria per visitar Mestalla

La convocatòria per visitar Mestalla

Luis Enrique ha donat a conèixer el nom dels 18 jugadors que viatjaran a València per disputar el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei

El FC Barcelona té aquest vespre una cita amb la Copa del Rei. Tot i el 7-0 aconseguit en l’anada de les semifinals de la competició del KO fa una setmana, encara són 90 els minuts que separen els blaugrana de la final de Copa. Enmig, un València que ja només pensa en la Lliga, però que vol iniciar la remuntada de posicions agafant moral a la Copa.

Per aquest partit, i després que en aquest inici de setmana fins a cinc jugadors del filial s’entrenessin amb els disponibles del primer equip, les novetats en la convocatòria han estat Wilfrid Kaptoum, Sergi Samper, Dani Romera, Juan Cámara i Gerard Gumbau. A més, s'ha incorporat Carles Aleñá, del Juvenil A. Els sis viatjaran amb Ter Stegen, Masip, Douglas, Rakitic, Bartra, Munir, Sandro, Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu, els dotze integrants del primer equip. 

Així doncs, Luis Enrique i el seu staff ha decidit donar descans a Bravo, Piqué, Sergio, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Mascherano y Alba, a banda del lesionat Rafinha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut