L’agenda del cap de setmana del FC Barcelona amb un diumenge intens

L’agenda del cap de setmana del FC Barcelona amb un diumenge intens

El partit d’Eurolliga del Barça Lassa de bàsquet obre un cap de setmana que culminarà amb el partit del Barça de Luis Enrique contra el Celta al Camp Nou

El FC Barcelona arrenca un altre cap de setmana de molta activitat esportiva, especialment el diumenge. Els equips blaugranes es preparen per als respectius partits, de Lliga o de competició europea, excepte el Femení i l’equip de futbol sala. Les noies de Xavi Llorens, sense partit de Lliga aquest cap de setmana, han disputat aquest divendres un amistós contra el conjunt coreà del Hyundai Steel Red Angels. El conjunt de Marc Carmona, per la seva banda, reprendrà la Lliga la propera setmana, un cop acabi l’Europeu de seleccions. El cap de setmana esportiu començarà aquest mateix divendres, amb el partit d’Eurolliga del Barça Lassa de bàsquet, i culminarà amb la visita del Celta al Camp Nou per enfrontar-se amb el Barça de Luis Enrique.

A banda de tots els partits dels equips formatius, aquesta és l’agenda esportiva del FC Barcelona per aquest cap de setmana:

Divendres 12 de febrer

21.00 hores: FC Barcelona Lassa – Zalgiris Kaunas (bàsquet). Els de Xavi Pascual van aconseguir una victòria molt necessària al Palau Blaugrana.

Dissabte 13 de febrer

12.00 hores: Juvenil A – Lleida. Els nois de Gabri reben a la Ciutat Esportiva uns dels equips de la zona baixa de la Divisió d’Honor amb l’objectiu de tornar a guanyar. En directe per Barça TV.

21.30 hores: Recam Laser Caldes – FCB Lassa (hoquei patins). Els de Ricard Muñoz visiten la pista del Caldes, un equip “amb moltes qualitats i virtuts”.

Diumenge 14 de febrer

12.30 hores: FC Barcelona Lassa – Baloncesto Sevilla (bàsquet). Amb menys de 48 hores de marge, els de Xavi Pascual tornen a jugar, aquest cop per seguir guanyant a la Lliga. En directe per Canal+ Deportes.

17.00 hores: Hèrcules CF – Barça B. Després de quatre victòries consecutives, els de Gerard López volen allargar la ratxa contra un dels rivals més potents de la categoria.

17.00 hores: Montpellier HB – FCB Lassa (handbol). Després de més de dos mesos, torna la Lliga de Campions per als de Xavi Pascual. Serà el partit 400 de competició europea de la secció. En directe per Esport 3.

20.30 hores: FC Barcelona – RC Celta de Vigo. El conjunt de Luis Enrique rep al Camp Nou un dels seus rivals més complicats en el partit corresponent a la jornada 24 de Lliga, després de certificar l’accés a la final de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut