Torna la Lliga

Torna la Lliga

Després d’un mes d’aturada per la disputa de l’Europeu de Sèrbia, la LNFS es torna a posar en marxa

L’últim partit del FC Barcelona Lassa va ser el 20 de gener, en què els blaugranes van vèncer el Peníscola RehabMedic per 5-1 al Palau Blaugrana amb gols de Dyego, Bateria (2), Lin i Wilde. Des de llavors, els culers no han tornat a disputar cap partit oficial, però dissabte la LNFS torna a començar i els de Marc Carmona jugaran davant del Santiago Futsal.

Marc Carmona va començar a preparar el matx davant dels gallecs dimecres després de recuperar els tres internacionals que han tingut compromisos amb Espanya (Sedano i Lin) i el Brasil (Bateria). L’equip té ganes d’afrontar aquesta tornada a l’activitat, en la qual viatjarà a Santiago per reprendre la Lliga, anirà a Palma per mirar de passar a la cinquena final de la Copa del Rei en sis temporades i rebrà el líder de la LNFS al Palau davant dels seus aficionats. I tot això en només vuit dies que marcaran el futur dels barcelonistes.

Un Barça Lassa amb dubtes de lesionats

L’entrenador català encara no sap si podrà comptar amb els tres jugadors lesionats de l’equip, i s’haurà d’esperar a l’últim entrenament abans de desplaçar-se a terres gallegues per saber si Aicardo, Sergio Lozano i el brasiler Ferrao poden viatjar amb els seus companys i ajudar-los a sumar els tres punts del partit de Lliga.

Segons a la Lliga i preparats per a la Copa d’Espanya

Cal recordar que el Barça Lassa es troba situat a la segona posició de la classificació de la LNFS amb 16 victòries, tres empats i una única derrota. Els blaugranes han de mirar de sumar els màxims punts possibles per tal de retallar els set de desavantatge respecte dels madrilenys del Movistar Inter en les deu jornades que queden abans de finalitzar la temporada regular. Un altre dels compromisos importants del curs tindrà lloc la segona setmana de març a Guadalajara. El barcelonistes disputaran la Copa d’Espanya davant del Magna Gurpea l’enfrontament de quarts de final amb la intenció de treure’s el mal sabor de la derrota de la temporada passada, en què van perdre a la final davant del Jaén Paraíso Interior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut