FC Barcelona – Sevilla: Imprescindible el carnet de soci del 2016

FC Barcelona – Sevilla: Imprescindible el carnet de soci del 2016

El partit del proper diumenge al Camp Nou serà el primer de la temporada en què els socis únicament podran accedir-hi amb el carnet d’aquest any

El FC Barcelona juga diumenge a l’Estadi davant el Sevilla. Un partit que començarà a les 20.30 hores i en què els socis del Barça únicament podran accedir al Camp Nou amb el carnet corresponent al 2016. Aquest és el primer partit en què deixa de tenir vigència el carnet de soci 2015, després que el partit de Lliga contra el Celta fos l’últim en què encara es podia entrar amb el de l’any passat.

Tots aquells socis que encara no disposin del carnet del 2016, en cas que tinguin domiciliat el pagament a La Caixa, han de recollir-lo a la seva oficina bancària. Per a la resta de socis, el carnets es van enviar al domicili que consta a la fitxa del soci, en el cas que no els hi hagi arribat, preguem contactin amb de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a l’accés 15 del Camp Nou, de dilluns a divendres de 10.00 a 19.00 hores. L’OAB també obrirà el proper diumenge, el mateix dia del partit, des de les 10 hores i fins a la mitja part de l'enfrontament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut