11 golejadors diferents al Barça B

11 golejadors diferents al Barça B

Cámara és el màxim golejador amb cinc gols, seguit de prop per Dani Romera, amb quatre L’equip de Gerard López té 31 gols a favor, dels quals n'ha marcat 28 i tres han estat en pròpia porta

Després de marcar tres gols a El Collao que van servir per emportar-se un valuós punt, el Barça B ja acumula més de 30 gols a favor amb 11 golejadors diferents aquesta temporada. De les 31 dianes marcades pels blaugranes, tres van ser en pròpia porta contra el Vila-real B, el proper rival, l'Hèrcules i l'Atlètic Llevant, aquests dos últims després de dos serveis de córner picats per Alberto Perea. Precisament Perea ha fet 10 gols a la Lliga, tot i que només un amb la samarreta del Barça. Tot i així, el d’Albacete està a dos gols del Pitxitxi de la Lliga, que és Fran Sol, amb 12. Qui està en ratxa és Dani Romera, que ja és el segon màxim golejador de l’equip amb quatre gols en vuit partits, per darrerr de Cámara, amb cinc. A més dels habituals, destaca també la presència del juvenil Carles Aleñá, que es va estrenar amb un gol al camp de l’Eldenc.

Juan Cámara 5 gols
Dani Romera 4 gols
Wilfrid Kaptoum 3 gols
Gerard Gumbau 2 gols
Alberto Perea 1 gol
Salva Chamorro 1 gol
Carles Aleñá 1 gol

També van marcar, tot i que ja no estan a la plantilla del filia, Aitor (4), Dongou (3), Grimaldo i Maxi (2). A més, aquesta temporada també ha celebrat un gol amb la samarreta del Barça B el juvenil Àlex Carbonell, que va marcar al Girona per aconseguir el passi a la final de la Copa Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut