Amb el cap a Guadalajara

Amb el cap a Guadalajara

Dimecres a les 20.30 h, primera cita d’una setmana decisiva per a l’handbol blaugrana

Tot i que dissabte el Barça Lassa té un partit transcendental per obtenir la primera plaça del Grup B de la VELUX EHF Champions League davant el Rhein Neckar Lowen, Pascual vol el seu equip concentrat en el partit de dimecres.

Primer, la Lliga

Xavi Pascual ha parlat de la prioritat de resoldre l’enfrontament de la 20a jornada de la Lliga Bauhaus Asobal a Guadalajara: “Tenim màxim respecte cap al rival i el nostre cap és a Guadalajara. En el partit de dissabte ja hi pensarem un cop acabat el partit de dimecres”.

Sobre el rival, explicava: “Està en un bon moment de forma i fent bons resultats darrerament. César Montes és un molt bon entrenador i els està traient el suc”.

“Destaquem la seva defensa 6-0 i la seva capacitat de llançament des del costat esquerre. Farà que dimecres ens haguem d’exigir donar-ho tot”, destacava Pasqui del joc dels castellans.

La llista de convocats

Pascual no comptarà amb Kopljar, Jallouz ni Jicha per al partit de dimecres. En el seu lloc viatgen els joves del filial Duishebáev i Gómez.

Al davant es trobaran un BM Guadalajara completament assentat a la Lliga, en què ocupa el novè lloc, i que voldrà ressorgir de la derrota soferta per 11 gols a la pista del Naturhouse en la darrera jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut