El futsal formatiu segueix en ratxa

L’Infantil guanya còmodament i disputarà la Minicopa a Guadalajara

Juvenil: L’Hospitalet Bellsport 0 – FC Barcelona 8

Durant els primers minuts del partit es va veure un joc igualat amb un rival que defensava correctament i que intentava inquietar la porteria visitant a partir de ràpids contraatacs. Aquesta dinàmica va durar fins al minut vuit quan els blaugranes van culminar una bona jugada col·lectiva per posar el 0 a 1. El domini cada cop era més evident dels nois de Martí Graells i una pèrdua local va permetre als barcelonistes encarar el camí dels vestidors amb un 0 a 2 que feia justícia a tot el que s’havia vist fins aquell moment.

A la represa, el FC Barcelona va sortir disposat a ampliar el seu avantatge i dos gols en els primers tres minuts de la segona meitat van començar a sentenciar el matx. I a l’equador del segon període es van aconseguir dos gols més que van  posar distància suficient entre els dos equips. Amb un rival rendit a la superioritat blaugrana, els visitants van marcar dos gols més per posar el definitiu 0 a 8 a l’electrònic.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix líder de la categoria a l’espera de la visita del segon classificat, Les Corts UBAE, la propera setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Cadet: FC Barcelona 9 – Jesús Maria CE 2

Tot i començar el partit marcant gràcies a una jugada de Víctor, els visitants van empatar en un contraatac. I no va ser fins al minut 10 quan els blaugranes van tornar a marcar dos gols pràcticament seguits. Malgrat tenir el control del joc i les oportunitats, els culers van encaixar un altre gol abans d’arribar a la mitja part, però Povill va fer el 4-2 amb què es va arribar al descans.

La segona meitat el Barça va tenir el control del partit i es va notar amb l’efectivitat golejadora. Abans d’arribar a l’equador del segon període, el marcador reflectia un 7-2 clar per als blaugranes i Povill va tancar el compte golejador del Barça després de signar un pòquer amb què el Cadet barcelonista va sumar tres nous punts.

Infantil: FC Barcelona 8 – CFS La Unión 1

El partit va costar molt més del que reflectia el marcador. De fet, el primer gol del matx no va arribar fins passat el minut 15, quan Aniol va fer l’1-0 amb un contra u davant del porter. Els blaugranes perdien moltes pilotes i no va permetre que el marcador veiés més gols fins que Aniol, una altra vegada, va fer el 2-0 abans d’arribar al descans.

La segona part va ser totalment diferent a la primera i als deu segons, Kike va fer el 3-0 per part blaugrana. Els gols van anar caient a poc a poc fins a arribar al 8-0, però una mica abans de finalitzar el matx els colomencs van fer el gol de l’honor per deixar el resultat final en 8-1.

Aquesta setmana, l’equip viatjarà fins a Guadalajara per disputar la Minicopa i intentar revalidar un títol que els blaugranes han guanyat en les tres edicions en què s’ha jugat aquesta competició.

Aleví: Club Manresa FS 3 – FC Barcelona 4

El partit va començar amb una mica de nervis entre tots dos equips, però un cop els blaugranes van poder fer el seu joc, el nivell del partit va augmentar. El Barça tenia un joc fluid i amb bones combinacions i en tres minuts els jugadors culers van ser capaços d’anotar en tres ocasions. Primer va ser Roger, tot seguit Adri, gràcies a una jugada col·lectiva, i Toni va aprofitar una sortida del porter manresà, que va posar el 0-3 al marcador.

Però a la tornada dels vestidors, la situació favorable per als blaugranes va  canviar radicalment. En un error blaugrana, els locals van fer l’1-3 que va posar nerviosos els jugadors del FC Barcelona, els quals van començar a tenir moltes imprecisions en el seu joc. Instants després els manresans van tornar a retallar les diferències i una mica més tard, una errada a prop de la porteria va permetre l’empat a tres. Els blaugranes van demanar un temps mort per canviar la dinàmica del partit i a la segona jugada, Adri va marcar el 3-4 mitjançant una volea quan quedaven cinc minuts. I el Barça va poder sumar tres punts gràcies a la bona defensa en els darrers minuts del partit.