L’Arsenal cau contra el Watford a la FA Cup abans de visitar el Camp Nou

L’Arsenal cau contra el Watford a la FA Cup abans de visitar el Camp Nou

Els londinencs han reaccionat tard als dos gols rebuts a l’inici del segon temps i ensopeguen contra el Watford als quarts de final de la FA Cup

L’Arsenal, el rival del FC Barcelona als vuitens de final de la Lliga de Campions, ha caigut aquest diumenge contra el Watford (1-2). Els d’Arsène Wenger visitaran dimecres el Camp Nou (20.45 hores, beIN Sports) per disputar la tornada dels vuitens de final de la Champions amb la decepció d’haver quedat eliminats de la FA Cup. D’aquesta manera, els d’Arsène Wenger no podran revalidar el títol obtingut les darreres dues temporades.

El conjunt dirigit per Quique Sánchez Flores s’ha avançat a la segona meitat gràcies a dos gols d’Odion Ighalo i Guedioura. A les acaballes del matx l’Arsenal ha posat tota la carn a la graella i Danny Wellbeck ha retallat distàncies, però no ha pogut establir l’empat.

L’Arsenal havia arribat a quarts de la FA Cup després de superar el Hull City per 0 a 4 dimarts, amb dos gols de Giroud i dos més de Theo Walcott. Aquest diumenge homes importants com Héctor Bellerín, Monreal i Flamini han vist tot el partit des de la banqueta. L’Arsenal, d’altra banda, arrossega les baixes d’homes com Petr Cech, Oxlade-Chamberlain, Koscienly, Wilshere, Rosicky i Santi Cazorla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut