Gaudeix del festival Clan 'Ven a mi cumple’, amb un descompte especial per a socis

Gaudeix del festival Clan 'Ven a mi cumple’, amb un descompte especial per a socis

Del 22 al 28 de març a la Sala BARTS de Barcelona 30% de descompte per a les funcions del 23 i 24 de març a les 12 h i el 25 de març a les 16 h. Resta de funcions, a preu de venda al públic.

Els Lunnis han preparat una festa sota el títol ‘Ven a mi cumple!' amb el que celebraran una dècada de fantasia i diversió inoblidable. En aquesta festa hi seran ni més ni menys que Pocoyó, Caillou, Abella Maya i Willy, Heidi, Lucho, Lupita i també Zak.

La gira ‘Ven a mi cumple!' desborda espectacularitat, diversió, aventures i sobretot participació, perquè volen que en aquesta festa d'aniversari sigui també el públic el que bufi les deu espelmes de Clan.

Al llarg d'aquesta gira, els escenaris de grans teatres i pavellons de tot Espanya es convertiran en el propi estudi de gravació de CLAN.

Per descomptat, el plató estarà decorat com a festa d'aniversari per rebre tots els convidats de la família Clan.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/1292-festival-clan.aspx::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://proticketing.com/promentrada_empreses/es_ES/entradas/evento/4745::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades en línia es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut