L'Espai Barça es presenta a Amsterdam

L'Espai Barça es presenta a Amsterdam

El director de l’Àrea Patrimonial, William T. Mannarelli, explica els detalls del projecte en el marc de la primera edició europea de la convenció Coliseum que se celebra a l’Amsterdam Arena

El director de l’Àrea Patrimonial, William T. Mannarelli, ha participat aquest dimarts a Amsterdam en una conferència que, sota el títol ‘Un club, una marca, un destí: el camí del FC Barcelona cap a l’Espai Barça: El making-off d’un campus esportiu al cor de Barcelona’, ha estat una explicació al detall de l’evolució del que és el projecte de transformació de totes les instal·lacions que el Club té al barri de les Corts a Barcelona i un Nou Miniestadi a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Aquesta conferència s’emmarca en la convenció Coliseum que té lloc a l’Amsterdam Arena tant durant aquest dimarts com demà dimecres. Es tracta de l’única convenció sobre el negoci dels estadis en l’àmbit mundial amb quatre conferències per any completament dedicades a aquest tema a quatre regions clau del món: Europa, Amèrica, l’Àsia i l’Orient Mitjà.

En la seva intervenció, Mannarelli ha exposat què és l’Espai Barça al detall i quins són els seus punts clau. També ha explicat com ha estat el concurs per arribar a la recent elecció de la proposta de l’equip HOK + TAC Arquitectes com a guanyadora del concurs arquitectònic del Nou Palau Blaugrana i quines seran les seves característiques, així com els aspectes que es van conèixer recentment sobre la construcció del Nou Camp Nou.

L’esdeveniment, que consisteix en presentacions exclusives, estudis de casos, taules rodones interactives, o una àrea de ‘networking’ i d’exposició, està configurat per destacar onze elements principals del negoci dels estadis, i té previst comptar amb més de 30 ponents experts d’entitats esportives d’elit com la Premier League, les federacions de futbol d’Holanda i França, o el Liverpool, entre d’altres. En total, de 200 representants de la indústria d’esdeveniments esportius, la majoria en nom dels principals clubs i estadis europeus, participen en aquesta convenció de dos dies.

[[BOTOVERMELL::TOT SOBRE++L'ESPAI BARÇA::http://www.fcbarcelona.cat/espaibarca::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut