FC Barcelona 5 – Les Corts UBAE 2: Més a prop del títol

Els nois de Martí Graells guanyen un matx molt difícil i tenen més a prop reeditar el títol de Lliga

El FC Barcelona Juvenil va aconseguir una victòria molt important que li permet acariciar el títol després de guanyar el segon classificat, Les Corts UBAE.

Els visitants es van avançar al marcador mitjançant un ràpid contraatac que va sorprendre els blaugranes. Després del gol encaixat, el Barça va anar agafant el control del joc i es van acostar de mica en mica a la porteria visitant. En un gran minut, els barcelonistes van eixugar l’avantatge visitant i van aconseguir dos gols seguits. I quan tot semblava que els equips marxarien al vestidor amb aquesta diferència, els rivals van marcar el segon i van fer la igualada.

Decideixen a la segona part

A la represa, el duel va seguir per la mateixa línia que en la primera meitat amb molta intensitat i igualtat. Els culers van anar intensificant el seu domini i passat l’equador de la segona meitat, van fer el tercer del partit. Quan quedaven només cinc minuts per acabar el matx, els barcelonistes van fer el quart amb una bona jugada trenada. Va ser llavors quan Les Corts va decidir jugar amb el porter-jugador per tal de retallar les diferències, però els blaugranes van aprofitar una pèrdua per sentenciar el partit amb el 5-2 definitiu.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona queda a només tres punts de la consecució del títol de Lliga de manera matemàtica, quan falten cinc jornades per finalitzar el campionat.