CH Lloret Vila Esportiva - FC Barcelona Lassa: Tres punts vitals abans de l’aturada

CH Lloret Vila Esportiva - FC Barcelona Lassa: Tres punts vitals abans de l’aturada

Els de Ricard Muñoz volen seguir sumant a l’OK Lliga en una pista en què els locals han sumat 19 dels seus 26 punts El gran objectiu és seguir sumant i, si és possible, augmentar l’avantatge abans del descans per la Setmana Santa

El Barça Lassa visita aquest vespre, a les 21 hores, el Lloret Vila Esportiva. L’equip local, entrenat per Manel Barceló, ha sumat 19 dels seus 26 punts al seu feu, fet que deixar clar que la pista dels de La Selva és una de les més complicades de la categoria. El Barça, que ha guanyat en 12 de les 13 visites, sap que haurà de patir per treure un resultat positiu, ja que en quatre ocasions ha guanyat per la mínima. El gran repte dels de Ricard Muñoz és arribar a l’aturada de Setmana Santa amb el mateix avantatge o amb una renda superior a l’actual amb els seus perseguidors.

El rival

Està situat a la zona tranquil·la de la taula amb 26 punts. La seva 10a posició és gràcies a la fortalesa al seu pavelló, on ha sumat 19 punts. Combina jugadors experimentats amb joves amb moltes ganes. El seu màxim golejador és Xavi Crespo, de 20 anys, que ha marxat 18 gols. El segueixen Marc Grau (10) i Jordi Carbó (9). A la porteria la veterania i experiència de Ferran Serra és una garantia per als de La Selva, que aquest curs han tornat a l’OK Lliga i el seu gran objectiu és mantenir-se.

El Barça

Ricard Muñoz podrà comptar amb la majoria dels seus homes. Nil Roca ocuparà el lloc d’Edu Lamas a la convocatòria, mentre que els altres jugadors estan en plenes condicions. Els blaugranes volen acabar la 21a jornada de l’OK Lliga de la millor manera i aconseguir el gol número 100 de la temporada en competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut