FC Barcelona B 4 – Prone Lugo 1: Recuperen la tercera plaça

Amb la victòria, els blaugranes pugen a la tercera posició

El partit va començar molt bé per als interessos blaugrana quan al minut quatre de joc, Nacho Pedraza, jugador del Prone Lugo, va introduir la pilota a la seva pròpia porteria. Els gallecs, situats a l’11a posició, van empatar quatre minuts més tard el partit gràcies a un gol de Marrupe en què el porter barcelonista Joan Miñano no va poder fer res per aturar el seu xut. Amb l’empat a un tots dos equips van marxar als vestidors.

A la represa, els homes d’Andreu Plaza van intensificar el seu domini al parquet de la Ciutat Esportiva i van anar sumant oportunitats de gol fins que Oussama va marcar el segon a l’equador de la segona meitat. Minuts després, Juan Emilio va fer un doblet per deixar el marcador en 4-1. Tot i que els gallecs van sortir amb el porter-jugador per intentar eixugar la diferència, els blaugranes es van mostrar molt seriosos i no van permetre que Miñano recollís cap pilota més des del fons de la seva xarxa.