Gerard López: “Hem esgotat el nostre marge d’error, hem de tornar a guanyar”

Gerard López: “Hem esgotat el nostre marge d’error, hem de tornar a guanyar”

L’entrenador del Barça B ha parlat del duel d’aquest diumenge contra el Llosetense (12 hores) a Es Puig amb sis baixes confirmades que debiliten a l’equip

El Barça B visita aquest diumenge al Llosetense (12 hores), un equip recent ascendit però que ja va guanyar al Miniestadi (0-1) i vol tornar a repetir la proesa al seu camp. De fet, els balears ja han aconseguit guanyar a Villarreal B i Reus, els dos primers classificats, a Es Puig. Ara, esperen la visita històrica del Barça amb moltíssima ambició.

Un partit diferents al que estan acostumats

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès a Barça TV com a prèvia del partit d’aquest diumenge on ha dit que: “El marge d’error que podíem tenir ja l’hem fet servir, si volem tenir opcions d’estar a dalt hem de guanyar”. Sobre el rival i el tipus de partit: “És un camp que no té res a veure amb el que últimament estem competint. És semblant al de la Pobla Mafumet i que ens va anar bé. Hi ha molt més joc directe, canvia molt, la pilota bota molt. Però no permeto cap relaxació. El tècnic de Granollers recorda el partit de la primera volta i la setmana diferent de preparació: “La derrota a la primera volta ens va fer mal. Som millor equip que ells però les coses s’han de demostrar al camp. Està clar que hem fet un pas endavant respecte a la primera volta però també és cert que nosaltres tenim moltes baixes amb jugadors lesionats i sancionats, no és la setmana ideal per preparar de forma conjunta un partit perquè molts han entrenat amb el primer equip i alguns han anat amb les seleccions”. Costa, Tarín i Juste es perdran el partit per lesió mentre que Fali, Moisés i Dani Romera per sanció.

Record per Johan Cruyff

Gerard López també ha volgut tenir unes paraules en memòria de Johan Cruyff: “Des de fa molts anys tenia una relació molt bona, tots els conceptes que he mamat des de petit venen d’ell. El seu llegat és importantíssim per mi, molta part del futbol que practiquem la vaig aprendre d’ell i avui en dia encara perdura. La nostra generació tenia a Johan com a referent. És una persona molt apreciada i és una gran pèrdua, tant a nivell futbolístic com a nivell humà pels que l’hem conegut”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut