Deu curiositats del FC Midtjylland

Deu curiositats del FC Midtjylland

El rival del Juvenil A a la UEFA Youth League és un gran desconegut per a la majoria de l’afició blaugrana tot i ser el campió del seu país

Es va fundar l’any 1999 per la fusió de dos clubs: el Herning Fremad (de l’any 1918) i l’Ikast FS (de l’any 1935). Té 17 anys d’existència.


Serà el primer enfrontament a la història amb el FC Barcelona.


Actualment, tant el primer equip com el juvenil són els vigents campions de la Superlliga de Dinamarca per davant del FC Copenhague i el Brondby.


Juga els seus partits al SAS Arena, conegut com Ulvegrotten, que significa La Cova dels Llops, amb capacitat per a 12.000 espectadors i totes les grades cobertes.


Gloire Rutikanga és el màxim golejador del seu equip a la Youth League amb tres gols en quatre partits. Anderson, Nissen i Thychosen n’han marcat dos.


Dels cinc partits jugats a la Youth League, n’han guanyat quatre i n'han empatat un (contra l’Atlètic de Madrid, 4-4). Per tant, arriba invicte a vuitens.


Per arribar fins aquí ha superat el Saburtalo (Geòrgia), el Legia de Varsòvia (Polònia) i l’Atlètic de Madrid.


Després d’empatar 4-4 contra l’Atlètic, va marcar els cinc penals de la tanda per clasificar-se. Abans, havia remuntat un 1-2 i 2-3 dels matalassers.


El seu primer equip juga l’Europa League contra el Manchester United de Van Gaal.


Alguns futbolistes coneguts, com Simon Kjaer (actualment al Fenerbahçe, exRoma, Lille Wolfsbrug i Palermo), Morten Skoubo (exReial Societat) i Mohammed Zidan (exBorussia Dortmund, actualment al Mainz), han passat pel seu club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut