Leo Messi i Luis Suárez, màxima inspiració de cara a gol a l’inici del 2016

Leo Messi i Luis Suárez, màxima inspiració de cara a gol a l’inici del 2016

Els dos davanters del FC Barcelona ja sumen 14 dianes aquest 2016 i lideren la classificació de golejadors a Europa en el que portem d’any

El primer equip del FC Barcelona va acabar el 2015 de la millor manera possible, aconseguint el Mundial de Clubs. L’inici del 2016 tampoc hauria pogut ser millor. Sense perdre cap dels 14 partits disputats en aquest principi d'any, el conjunt de Luis Enrique ja encadena 31 partits seguits sense perdre –una ratxa de rècord que, de moment, no té límit. Qui tampoc té aturador és l’atac blaugrana. En els 14 partits (8 de Lliga i 6 de Copa) s’han marcat fins a 44 dianes. És a dir, 3,1 gols per matx. Més de la meitat d’aquests 44 gols els han fet dos homes imprescindibles: Messi i Luis Suárez. Ambdós futbolistes han marcat 14 dianes cadascun en un mes i mig i lideren la classificació de golejadors a Europa en aquest 2016.

Neymar Jr, l’altra peça indiscutible a l’atac també ha aportat sis gols en aquest 2016 en què s’ha aconseguit classificar-se per a la final de la Copa del Rei i ampliar fins als sis punts el lideratge a la Lliga.

La taula mostrada a continuació detalla el Top-5 dels màxims golejadors de les cinc principals lligues europees (Espanya, Anglaterra, Itàlia, França i Alemanya) en el que portem d’any.

Millors golejadors a Europa el 2016
Posició Jugador Equip Gols
1 Leo Messi FC Barcelona 14
  Luis Suárez FC Barcelona 14
2 Ibrahimovic PSG 11
3 Kun Agüero Manchester City 9
  Kevin Gameiro Sevilla 9
4 Borja Bastón Eibar 8
  Karim Benzema Reial Madrid 8
  C.Ronaldo Reial Madrid 8
  Lewandowski Bayern de Munic 8
  Gonzalo Higuaín Nàpols 8
5 Wayne Rooney Manchester United 7

*Dades d'Opta

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut