Els socis del Barça poden comprar entrades per al concert de Bruce Springsteen en una prevenda exclusiva

Els socis del Barça poden comprar entrades per al concert de Bruce Springsteen en una prevenda exclusiva

Un total de 9.600 entrades podran ser adquirides pels socis del Club entre les 12 hores del divendres 26 de febrer fins a la mateixa hora del dilluns 29

Els socis del FC Barcelona gaudiran de tres dies de prevenda en exclusiva d’un total de 9.600 entrades per assistir al concert que Bruce Springsteen oferirà al Camp Nou el proper 14 de maig. Aquest serà el primer concert de la gira europea que efectuarà el cantant nord-americà i que tindrà dues cites més a l’estat espanyol, amb els concerts de Sant Sebastià (17 maig) i Madrid (21 maig).                        

Dues entrades per soci a www.ticketmaster.es

La prevenda exclusiva per als socis s’efectuarà a partir de les 12 hores del divendres 26 de febrer i fins el dia 29 a la mateixa hora. La compra serà únicament per internet, a través de www.ticketmaster.es i cada soci podrà adquirir dues entrades al mateix preu que es posaran a la venda a partir de l’1 de març per a tot el públic. Els preus de les entrades seran a partir de 71,50 euros les més barates, amb les despeses de gestió incloses.

Per fer la compra es demanarà la clau i el número de soci i únicament podran adquirir-les els socis que disposin d’un carnet Sènior, Adult o Infantil i que no estiguin sancionats per la comissió de disciplina.

Entrades intransferibles

Aquestes entrades són intransferibles i només poden ser utilitzades pel titular del carnet de soci i un acompanyant. El dia del concert serà obligatori presentar el carnet de soci i el DNI per accedir a l'Estadi. Totes les persones que no compleixin aquest requisit no podran accedir al recinte.

Fins a esgotar les 9.600 entrades

El nombre d’entrades en aquest període de prevenda exclusiva per als socis del Barça és de 9.600 corresponents a diferents zones, i si s’esgoten abans de la finalització del termini es donarà per acabada aquesta promoció, sense poder ampliar el nombre d’entrades. En cas que el dia 29 a les 12 hores, quedin localitats que no s’hagin comprat, aquestes s’inclouran en la resta d’entrades que es posaran a la venda per a tot el públic a partir de l’1 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut