Els 19 convocats per jugar a Ipurua

Els 19 convocats per jugar a Ipurua

Luis Enrique no pot comptar amb Rafinha, Douglas i Adriano, per lesió, ni amb Neymar Jr, per sanció, però recupera Alves

Luis Enrique i el seu cos tècnic han comunicat aquest dissabte la llista de 19 jugadors convocats per viatjar a Eibar. Després de l’últim entrenament previ al partit que ha fet l’equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, el tècnic ha donat a conèixer una convocatòria marcada per les baixes.

Neymar Jr ha quedat fora de la llista per sanció –acumulació de targetes–, i Luis Enrique tampoc podrà comptar amb Rafinha, Adriano i Douglas, per lesió. Els dos laterals brasilers són baixa d’última hora a causa de les respectives sobrecàrregues musculars. Qui torna a la llista és Dani Alves, després de complir sanció en el partit a Vallecas. Les altres novetats a la llista són Bartra i Sandro, mentre que Masip ha quedat fora per decisió tècnica.

Així doncs, els 19 jugadors convocats per viatjar a Eibar són els següents: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sandro, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut