L’FCB Legends es presenta a Mèxic l’1 d’abril

L’FCB Legends es presenta a Mèxic l’1 d’abril

L’equip d’exjugadors del FC Barcelona es veurà les cares amb un conjunt de llegendes de la selecció mexicana a l’estadi Corregidora de Querétaro, en un partit que podria ser la tornada de Carles Puyol a un terreny de joc

L’FCB Legends debutarà de manera oficial el dia 1 d’abril a terres mexicanes. I ho farà amb la disputa d’un partit format per llegendes de la selecció del país, a partir de les 19.30 hores (hora local), a l’estadi Corregidora de Querétaro.

Mèxic compta amb un gran nombre d’aficionats al Barça, motiu pel qual Movistar, Patrocinador Oficial del FC Barcelona a Llatinoamèrica, ha fet possible la disputa d’aquest partit en un país amb passió pel futbol.

L’equip blaugrana, amb José Mari Bakero com a tècnic, tindrà exjugadors com Carles Puyol, que podria tornar a jugar per primera vegada després de la seva retirada, Éric Abidal, Ronald de Boer, Vitor Bahía o Juliano Belletti, entre d’altres. Per part del combinat mexicà, l’entrenador serà l’exporter nacional Jorge Campos, i comptarà amb figures com Jared Borgetti, Ramón Ramírez, Francisco 'Kikín' Fonseca, Luis ‘Matador’ Hernández i Braulio Luna.

FCB Legends té com a objectiu posar en valor la figura dels jugadors que han vestit la samarreta del Club. Aquest programa és fruit de la col·laboració entre el Club i l'Agrupació i té la voluntat de sumar sinergies per contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera del futbolista més enllà de la retirada professional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut