Els 18 convocats per jugar contra el Getafe

Els 18 convocats per jugar contra el Getafe

El tècnic asturià no comptarà per decisió tècnica amb Masip, Douglas, Sergio i Adriano ni tampoc amb el sancionat Mascherano ni amb els lesionats Rafinha i Sandro

Després d’una setmana sense partit intersetmanal, aquest dissabte torna la Lliga per al FC Barcelona amb la visita del Getafe al Camp Nou (16 hores). Un duel important per apropar-se cada cop més a l’objectiu de la revalidació del títol de Lliga. El tècnic Luis Enrique Martínez ha fet pública la llista dels 18 convocats que afrontaran el duel contra el conjunt madrileny. El preparador asturià no comptarà per decisió tècnica amb Masip, Douglas, Sergio i Adriano. Tampoc disposarà de Mascherano, per sanció –acumulació de targetes–, ni dels lesionats Rafinha i Sandro. En el cas de Douglas i Adriano, tot i no entrar a la convocatòria, han rebut l’alta mèdica.

Així doncs, els 18 convocats per al partit són els següents: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Alves, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Vermaelen, Mathieu i Samper (26).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut