Sergi Roberto: “Estic molt agraït a Luis Enrique”

Sergi Roberto: “Estic molt agraït a Luis Enrique”

El migcampista blaugrana ha reconegut que “part de la culpa que estigui amb la selecció la té ell” i li ha donat les gràcies per la seva confiança

Sergi Roberto s’ha estrenat amb la selecció espanyola de futbol. El migcampista de Reus ha estat un dels 25 convocats per Vicente del Bosque de cara els dos pròxims partits del combinat espanyol contra Itàlia, el proper dijous 24 de març, i contra Romania, el 27 del mateix mes. “Aquest any amb el Barça estic tenint moltes oportunitats i estic ajudant a l’equip que és el que volia. Estic molt content per la temporada que porto”, ha expressat el migcampista blaugrana en la seva primera roda de premsa com a jugador de selecció absoluta.

En aquest sentit, Sergi Roberto ha volgut donar les gràcies a Luis Enrique per la confiança que ha dipositat en ell aquesta temporada: “M’està donant molta confiança jugui on jugui. Si ho fas bé amb el teu equip el reconeixement de la selecció t’acaba arribant. Part de culpa la té ell”. El reusenc ha confessat que des del vestidor blaugrana ja s’han encarregat de la seva adaptació: “Quan ho vam saber em van felicitar tots. Ja m’han explicat com funcionen les coses aquí i m’estan ajudant moltíssim”, ha sentenciat el migcampista culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut