El Juvenil, campió de Catalunya

El triomf davant el BM Granollers dóna el títol català als joves blaugranes

Aquest cap de setmana va tenir lloc la Final a Quatre de la categoria juvenil per proclamar el campió de Catalunya de la categoria. En el pavelló Andrey Xepkin de Sant Feliu de Llobregat el Barça Lassa va aixecar el trofeu de campions de Catalunya.

Maduresa a la pista

En primer lloc, dissabte, el Juvenil va superar l’UE Sarrià per 36 a 28 i a la final l’esperava el BM Granollers. Barcelonins i vallesans havien disputat ja partits aquesta temporada, en què la igualtat havia estat la tònica present.

A la final es va veure un partit molt intens durant els 60 minuts, i això va fer que els aficionats gaudissin d'un gran espectacle. El FC Barcelona Lassa va acabar emportant-se el títol i es va acabar imposant per 26-27 al BM Granollers.

La resta guanya

La resta d’equips de l’handbol formatiu que jugaven aquest cap de setmana, tots amb l’excepció del segon equip que tenia aturada de la competició, van resoldre els seus partits amb un triomf.

El Cadet A va superar per 44 a 22 l’AE Carles Vallbona i el Cadet B va guanyar a domicili l’H. Sant Joan Despí per 31 a 37. Per la seva part, l’equip Infantil va vèncer per 34 a 14 l’Handbol Sant Esteve.