Els socis demanen un total de 31.116 entrades per a la Copa

Els socis demanen un total de 31.116 entrades per a la Copa

Es tanca el període de sol·licitud i el sorteig per repartir les 13.125 entrades disponibles es fa aquest dijous al matí

Aquest dimecres, a les 19 hores, s’ha tancat el termini exclusiu per als socis de sol·licitud d’entrades per a la final de la Copa del Rei, i les peticions han estat de 31.116 entrades, agrupades en 13.738 formularis.

Aquesta demanda de localitats per assistir el 22 de maig a aquest partit entre el Barça i el Sevilla a l’estadi Vicente Calderón de Madrid, ha superat el nombre de 13.125 entrades disponibles per als socis, i tal com ja es va confirmar dimarts, el dijous 14 d’abril a les 10 hores s’efectuarà, a la sala de premsa del Camp Nou, el sorteig públic davant de notari, per assignar les localitats entre els socis que ho han sol·licitat. L’acte del sorteig comptarà amb la presència del Síndic dels Socis, Joan Manuel Trayter.

Dilluns es van obrir els formularis de peticions exclusius per als socis i el primer dia ja es van formalitzar un total de 5.028 sol·licituds. Dimarts ja es va superar el nombre d’entrades disponibles, en comptabilitzar-se 14.408 peticions que ja confirmaven la celebració del sorteig de les entrades per a aquest dijous. Finalment, a les 19 hores d’avui s’ha tancat el termini amb una demanda total dels socis de 31.116 entrades. 

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa d’un total de 19.301 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (13.125) i les penyes (3.281). La resta d’entrades (2.895) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Entrades nominals amb possibilitat de cessió omplint un formulari

Per requeriment de l’organitzador de la final, les entrades seran nominals i a cadascuna apareixerà el nom del soci al qual hagi estat assignada i, per tant, és qui haurà de fer-ne ús. El Club, però, dóna la possibilitat als socis guanyadors a cedir l’entrada a un altre soci omplint un formulari disponible al web del Club del 15 al 18 d’abril, i aquest soci és el que haurà d’accedir a l’estadi. Una vegada finalitzat aquest període, no es podrà fer cap cessió d’entrada.

El soci que rep l’entrada cedida no pot haver estat agraciat, no pot ser aleví, ni estar sancionat per la Comissió de Disciplina, ni tenir el carnet de soci impagat a data de 7 d’abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut