Darrera entrega d’insígnies de plata als socis que es van vincular al Club l’any 1990

Darrera entrega d’insígnies de plata als socis que es van vincular al Club l’any 1990

El vicepresident primer Jordi Cardoner fa una crida al positivisme de cara al tram final de la temporada

El vicepresident primer Jordi Cardoner ha presidit aquest divendres a l’Auditori 1899 el cinquè i darrer lliurament de les insígnies de plata d’aquesta temporada, que han distingit els socis que durant el 2015 van complir 25 anys d’antiguitat al Club.

Jordi Cardoner, que ha estat acompanyat pel directiu Pau Vilanova, s’ha dirigit als socis assistents abans de començar a entregar les insígnies per enviar un missatge de confiança en l’equip i demanar a tots els socis el suport en aquests darrers set partits que resten per acabar la temporada. 

“Ara és el moment d’associar el Barça amb l’optimisme –ha destacat Jordi Cardoner–. Tenim una Lliga i una Copa per endavant i l’equip en té ganes. Vull fer una crida al positivisme perquè tenim uns grans jugadors i un gran entrenador. Som el millor club del món i els resultats esportius ens han de seguir acompanyant”.

Amb aquest cinquè acte, que ha reunit al voltant de 110 socis, el FC Barcelona ha finalitzat les convocatòries celebrades aquesta temporada per fer el lliurament de la insígnia de plata als 1.121 socis que n’eren mereixedors per haver-se donat d’alta de l’Entitat l’any 1990.

Els socis han tornat a omplir l’Auditori 1899 i han recollit la seva insígnia acompanyats majoritàriament dels seus familiars, cosa que evidencia la importància del moment i l’orgull de pertinença al Club. L’acte ha demostrat novament que el barcelonisme és un sentiment que es viu en família i que es traspassa de generació en generació.

Jordi Cardoner s’ha dirigit als socis presents i ha assenyalat que “aquest és un dia molt especial per a vosaltres. Un moment inoblidable que compartiu amb la família i que mostra un cop més que el Barça és més que un club.”

El vicepresident primer del FC Barcelona ha recordat la figura de Johan Cruyff i ha destacat que “l’any 1990, quan vosaltres us vau fer socis, estava arrencant un període de grans èxits dins la història del Club amb Johan Cruyff d’entrenador. Era l’inici del Dream Team i d’una nova manera de jugar a futbol que tants èxits ens ha donat”.

Per acabar el seu parlament, el vicepresident primer, i responsable de l’Àrea Social, ha volgut agrair la fidelitat dels socis presents i ha tingut un record per a “aquells que ja no hi són, al pares o avis que us van transmetre totes les sensacions que comporta ser del Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut