Vilarrubí destaca la importància de Mèxic per al Barça

Vilarrubí destaca la importància de Mèxic per al Barça

El vicepresident del FC Barcelona explica en una entrevista a l’agència Notimex que Mèxic és la porta d’entrada del Club a Amèrica

Carles Vilarrubí, vicepresident de l’Àrea de Relacions Internacionals i Institucionals, ha concedit recentment una entrevista a la primera agència de notícies mexicana, Notimex, en què assenyala el país centreamericà com un dels principals territoris estratègics per al FC Barcelona. “Mèxic és per a nosaltres la porta d’un gran món, des de tots el punts de vista: màrqueting, geogràfic, continental. És la porta d’Amèrica, un porta natural”, assegura Vilarrubí.

Prova d’aquest interès ha estat la recent visita a aquest país d’una expedició integrada pels FCB Legends, un equip d’exjugadors creat pel FC Barcelona i l’ABJ (Agrupació Barça Jugadors) que l’1 d’abril passat va disputar un partit a la localitat de Querétaro contra un combinat de veterans de la selecció mexicana.

Vilarrubí destaca el positiu d’aquesta experiència. “Tenim un excel·lent record d’aquest viatge i del contacte amb l’afició barcelonista de Mèxic. Aquest viatge va ser la primera pedra de futures actuacions en comú”, ha dit Vilarrubí, que apunta entre aquests nous projectes la creació d’una FCBEscola.

Durant el viatge dels FCB Legends, el Club, a través del directiu Pau Vilanova, va mantenir una reunió amb representants del govern de la Ciutat de Mèxic per parlar de futures col·laboracions entre el FC Barcelona i les institucions mexicanes. L’estima del FC Barcelona entre els aficionats mexicans queda reflectit, per exemple, en els més de 5,5 milions de seguidors que compta en la seva pàgina oficial de Facebook, dels quals gairebé un milió viu en el DF. Des del mes de desembre passat el Club té també una FCBotiga al Districte Federal, que des del dia de la seva obertura ha tingut una gran acollida comercial.

Altres vincles amb Mèxic són la presència de dues penyes oficials del Club a Mèxic DF, i l’aliança amb la Fundació Rafa Márquez per desenvolupar programes per a nens i nenes de comunitats marginals a Jalisco, a la regió de Guadalajara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut