Tot a punt per a la presentació del Nou Camp Nou

Tot a punt per a la presentació del Nou Camp Nou

L’acte se celebrarà aquest dijous al migdia, a la Tribuna de l’Estadi, i comptarà amb l’assistència d’una representació de jugadors i exjugadors de futbol

Aquest dijous 21 d’abril, a les 13.30 hores a la 1a Graderia de Tribuna del Camp Nou, tindrà lloc la presentació del Nou Camp Nou, dins del marc de l’Espai Barça.

El 8 de març passat, el Jurat de l’Espai Barça va escollir per unanimitat la proposta de l’equip Nikken Sekkei + Pascual-Ausió Arquitectes com a guanyadora del concurs arquitectònic del Nou Camp Nou, que es va iniciar el 5 de juny del 2014. 

L’acte de presentació comptarà amb la presència d’una representació del primer equip de futbol, d’exjugadors, així com d’una àmplia delegació de la Junta Directiva, encapçalada pel president Josep M. Bartomeu.

L’equip guanyador del concurs, Nikken Sekkei + Pascual-Ausió Arquitectes, estarà representat pel president i CEO de l’estudi japonès, Tadao Kamei, i el seu director general de disseny, Takeyuki Katsuya; i els directors de Pascual-Ausió Arquitectes, Joan Pascual i Ramon Ausió.

També està prevista l’assistència del secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras; del president de la LFP, Javier Tebas; del vicepresident de la UEFA i president de l’Associació de Futbol dels Països Baixos, Michael van Praag, i del secretari general ad interim i director d’Associacions Nacionals de la UEFA, Theodore Theodoridis, entre d’altres autoritats.

L’acte de presentació es podrà seguir en directe a través de Barça TV, del canal Esport3 i en streaming a www.fcbarcelona.cat:

Català: https://www.youtube.com/watch?v=DDdt0-jDz2g

Castellà: https://www.youtube.com/watch?v=7uNgqWvwbFU

Anglès: https://www.youtube.com/watch?v=e94wrr02120

Japonès: https://www.youtube.com/watch?v=Rn7z1JkWKjQ

[[BOTOGRIS::Contingut especial++NOU CAMP NOU::http://www.fcbarcelona.cat/club/nou-camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]] 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut